GODE HEIMELAGA KAKER

Hva er vel ikke bedre enn kake etter et fantastisk måltid?
Nedenfor har vi et nydelig godt utvalg kaker som passer til en hver anledning. Kakene kommer i både runde- og rektangulære former.

Om har du ønsker når det gjelder pynt, smak, osv. eller om du har et annet kakeønske, så er det bare å ta kontakt med oss.

RUNDE KAKER 24 CM

Generelt sier vi at en kake på 24 cm gir cirka 12 – 16 kakestykker. 
Vi anbefaler å beregne 1,5 kakestykke til hver.
Beregn noe mer dersom det kun skal serveres kake.

BLØTKAKE

En god heimelaga tradisjonsrik bløtkake hører med til de fleste festligheter. 

ALLERGENER: Gluten, melk, egg 

MARSIPANKAKE

En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. 

ALLERGENER: Gluten, melk, egg , mandler

FIRKLØVERKAKE

En deilig og populær kake, fylt med vaniljekrem og toppes med glasur laget på firkløversjokolade. 

ALLERGENER: Gluten, melk, soya, hasselnøtter, egg

SJOKOLADEKAKE

Dette er en tradisjonsrik sjokoladekake.

ALLERGENER: EGG

SUKSESSTERTE

OSTEKAKE

Suksessterte eller suksesskake som den også blir kalt. Nydelig gul krem på toppen av en deilig mandelbunn.

ALLERGENER: Melk , Egg

Deilig og frisk ostekake. lages gluten og lakosefri. Et smaksrikt allergivennlig alternativ. 

ALLERGENER: 

STORE KAKER

Våre store rektangulære kaker 30×50 cm gir ca 40-50 kakestykker. 
Vi anbefaler å beregne 1,5 kakestykker til hver. Beregn noe mer dersom det kun skal serveres kake. 

PAVLOVA

VERDENS BESTE

Pavlova er en lett maregnsbasert kake som er lett, sprø og smelter i munnen. Fylt med krem og bær på toppen. 

ALLERGENER: Melk, egg 

Verdens beste eller Kvæfjordkake som den også kalles, er blitt kåret til å være Norges nasjonalkake. Den er ofte å finne på et typisk kakebord om det enten er til Dåp, konfirmasjon, jubileum eller bryllup. Kaken består i sprø marengs, fylt med vaniljekrem og bløtpisket krem . 

ALLERGENER: Gluten, egg, melk og mandler 

MARSIPANKAKE

En klassisk marsipankake passer de fleste anledninger. 


ALLERGENER: Gluten, egg, melk og mandler