KURS
Hold gode kurs i våre hyggelige og rolige lokaler. I Nordkjosbotn og på Vollan Gjestestue er det enkelt for deltakere fra hele Troms å møtes. Vi sørger for ro, bevertning og hjemmelaget mat, slik at du kan holde et lærerikt kurs for deltakerne.
Vi har selvsagt gratis parkering og wifi for alle kursdeltakerne deres. Våre møterom har plass til inntil 130 deltakere og er utstyrt med lyd- og bildeutstyr.
VÅRE LOKALER
TORILSTUA
Torilstua er et lunt og sjarmerende møterom som ligger rett ved kafeen. Stua er innredet i en tradisjonell, men moderne stil med stort møtebord og stor TV.
Kapasitet: 14 pers.
HÅVARDSTUA
Håvardstua er vårt nyeste og mest moderne møterom. Stua er lys og fin med utsikt over Nordkjoselva. Håvardstua har prosjektør, lyd og mulighet for flere typer oppsett (hestesko, klasserom, gruppeoppsett, kinooppsett). Rett utenfor stua er det et lite kjøkken hvor det kan dekkes til servering.
Skole
30 stk
Kino
50 stk
Hestesko
24 stk
Styre
20 stk
LOFTSTUA
Loftstua er vårt største møterom og ligger i 2. etasje. Stua har en koselig stil med skråtak, utsikt over Nordkjosbotn og veranda. Loftstua har prosjektør, lyd og mulighet for flere typer oppsett (hestesko, klasserom, gruppeoppsett, kinooppsett). Rett utenfor stua er det et lite kjøkken hvor det kan dekkes til servering, en liten kaffekrok, og kafeen vår er rett ned i 1. etasje.
Skole
100 stk
Kino
150 stk
Hestesko
60 stk
Styre
40 stk
DAGPAKKER
DAGPAKKE I
-
Kaffe/Te/Isvann hele møtet
-
Leie lokale og utstyr
DAGPAKKE II
-
Kaffe/Te/Isvann hele møtet
-
Leie lokale og utstyr
-
Frukt & nøtter
-
Hjemmelaget kake
DAGPAKKE III
-
Kaffe/Te/Isvann hele møtet
-
Leie lokale og utstyr
-
Frukt & nøtter
-
Hjemmelaget kake
-
Lunsj *
MIDDAG
Hvis dere ønsker en middag under oppholdet, må dere gjerne se gjennom vår rikholdige meny med heimelaga mat for å finne det som passer dere.
-
2 RETTERS MIDDAG kr 325,- pr person
2 retters konferansemeny, hovedrett og dessert.
-
3 RETTERS SMAK AV BALSFJORD kr 575,- pr person
Vår kreative kjøkkensjef skreddersyr en 3-retters Smak av Balsfjord meny laget med ferske råvarer hentet fra regionen.