BRYLLUP

BRYLLUP

På den viktigste dagen i livet skal ingenting overlates til tilfeldighetene. Våre lyse og tradisjonsrike lokaler kan sørge for en koselig atmosfære, mens våre kokker og servitører sørger for at dagen blir minneverdig. Vi bistår gjerne med å gjøre den store dagen deres uforglemmelig.

VÅRE LOKALER

GURISTUA

Guristua er et lite og intimt møterom som ligger rett ved kafeen. Stua er innredet i en tradisjonell tømmerstil og har stor TV. Guristua er oppkalt etter Gurdrun “Guri” Lydersen som startet Gjestestua for 70 år siden.

Kapasitet: 6 pers.

TORILSTUA

Torilstua er et lunt og sjarmerende møterom som ligger rett ved kafeen. Stua er innredet i en tradisjonell, men moderne stil med stort møtebord og stor TV.

Kapasitet: 14 pers.

HILDURSTUA

Et større rom ved kaféen som er avlukket fra resten. Passer perfekt for private selskaper. Kapasitet: 30 pers.

ODDSTUA

Oddstua er en av våre større spisesaler. Rommet er nyoppusset, og har en moderne og koselig atmosfære.

Kapasitet: 55 pers.

MENYER

MENY I – REIN GLEDE

RØYKALAKSKREM
Røykalaksrem danderes sammen med salat på toast
Inneholder: F, G (brød), M

VARMRØKT REINSDYRFLATBIFF
Råvarer fra Hjerttind Rein hvor vi varmrøyker på vår egen måte. Serveres med kremet skogsopp, grønnsaker, jægersjy og ovnsbakte mandelpoteter fra Storfjord.
Inneholder: E, M, SO

SNEFRISKPANACOTTA
Vi skulle nå helst hatt en godt nordnorsk navn på denne, men det viktigste er nå at det er knakende godt. Toppes med multepuré.
Inneholder: M

Pris: Kr. 627,-

MENY II – SJÅ TORSKEN

MANDELPOTETPURE SUPPE
Toppes med fenalår med råvarer fra Hamnvåg sammen med brødkrutonger.
Inneholder: M, G

PANNESTEKT TØRRFESK
Tørrfesk fra Halvor’s på Kvaløya. Serveres med rotgrønnsakstuing, bacon og mandelpotet fra Storfjord Potet.
Inneholder: F, M, E

SJOKOLADEMOUSSE
Fra tørrfesk tel sjokolade e go skuring. Toppes med bringebærcoulis. Eller direkte oversatt er det no rødsaus. Navnet skjemmer ingen.
Inneholder: E, M, N

Pris: Kr. 558,-

MENY III – VARMMATBUFFET

VARMRETTER
Dagens suppe. Som varmretter er basis ovnsbakt laksefilet og finnebiff med godt tilbehør. Vi er fleksibel for ønsker.

DESSERT
Et smakfullt utvalg av heimelaga desserter.

Pris: Kr. 345,-

Min. 15 pers.

MENY IV – ØL & LAM

TØRRFISKKREM
En aldri så liten smaksbombe.
Inneholder: F, G (brød)

ØLSALTA BOKNA LAMMEBOG
Lammebog fra Hamnvåg saltes og boknes i øl fra Mack. Tilbehør er kålrotpuré, sjy og mandelpotet fra Storfjord.
Inneholder: M

BAYER OG SJOKOLADEIS
Bayerøl fra Mack i en herlig symfoni med heimelaga sjokoladis. Toppes med multebærpuré.
Inneholder: M, E, N (spor av nøtter)

Pris: Kr. 575,-

MENY V – SKANKEN

LYNGENREKER
Håndpillede lyngenreker gratinert med chili/sitron smør.
Inneholder: S, M, E

LAMMESKANK
Om du ikke blir mett etter forrett, denne og desserten, påtar vi oss ikke ansvaret for det. Serveres med rotgrønnsaker, urtesaus og potetpure.
Inneholder: SO, G, M

CREME BRULEE
En klassiker som vel ikke trenger mer beskrivelse.
Inneholder: E, M

Pris kr 634,-

MENY VI – SELSKAPSBUFFET

KOLDTBORD MED SMAK AV BALSFJORD
Heimelaga pålegg som lammerull, spekemat, varmrøkt laks, kval og sjølsagt husets salater og dressinger i flere varianter. Nystekte brød til glutenelskerne.

VARMRETTER
Dagens suppe. Som varmretter er basis ovnsbakt laksefilet og finnebiff med godt tilbehør. Vi er fleksibel for ønsker.

DESSERT
Et smakfullt utvalg av heimelaga desserter.

Pris kr 468,-

Min. 15 pers.

SEND FORESPØRSEL

Bestill - selskap

  • Kr 0,00

ANDRE ARRANGEMENTER

pyntet bord. foto.

Jubileum

Ingenting skal overlates til tilfeldighetene når du inviterer til fest.

stort rom med mange dekte bord

Konfirmasjon

På den store dagen fortjener konfirmanten en uforglemmelig feiring.

stort rom meg mange stoler og bord

Dåp

Våre trivelige lokaler og gjestfrie atmosfære gjør Vollan Gjestestue perfekt for barnedåp.

pyntet bord. foto.

Minnestund

Tradisjonsrike Vollan Gjestestue er et verdig sted å ta farvel med noen som du er glad i.