Polar Park

Visit to Polar Park Zoo

Polar Park Arctic Wildlife Centre – The world’s northernmost animal park and home to Norway’s large predators such as bears, wolves, and lynx as well as deer, moose, reindeer and muskox.

Polar Park er verdens nordligste opplevelses -og dyrepark i Bardu kommune i indre Troms. Den åpnet 18. juni 1994, og baserer seg på å vise fram dyr i sine naturlige omgivelser. 

Dette innebærer at hver art får mye plass å boltre seg på; med 1100 mål fordelt på bare 12 innhegninger har parken verdens største areal per dyr.

Rohkunborri Nasjonalpark ligger kun 12 km fra Polar Park som er informasjonspunkt for nasjonalparken.

Et besøk i villmarken

Polar Park er mer enn en tradisjonell dyrepark. Vi legger stor vekt på dyrevelferd. Vi gir dyrene store områder for å skape en så naturlig som mulig situasjon for dyrene. Ved å ha store naturtro innhegninger får dyrene stimulert sine behov for aktivitet.

Vårt hovedmål er å skape en norsk villmarksopplevelse med de vakre omgivelsene av Nord Norges natur som en ramme rundt ditt besøk i Polar Park.

Restaurant

Hvis du føler mer for å nyte et godt måltid innendørs, kan du besøke vår koselige restaurant som er ved inngangen til parken. Det er også mulig å reservere Tømmerhytta vår som kan huse opp til 45 gjester for middags-arrangementer. I senter av Tømmerhytta har vi en bålplass som setter en ekstra prikk over i’en på opplevelsen. Her kan du nyte spesialbestilte middager og ett vidt tilbud av drikkevarer, alt etter smak og behag.

Total price per person

Fra NOK 260

2. JANUAR - 31. DESEMBER

Every day

Transfer distance from Vollan Gjestestue to activity

112km

In association with

Price per person

Fra NOK 260

STAY AT VOLLAN GJESTESTUE

SINGLE ROOM

From NOK 950,-

DOUBLE- / TWINROM

From NOK 1275,-

SUITE

From NOK 2550,-